Waarom wij buurtbedrijven belangrijk vinden

 

Bedrijven zijn een belangrijke spil in de lokale economie. Maar ook op sociaal gebied. Waar zouden veel mensen zijn zonder dat winkeltje op de hoek? Daarom promoten wij ook om te kopen bij bedrijven in de buurt. Heb je je buurt aangemeld bij Be Your Neighbour, dan mag je bedrijven die jouw projecten steunen, op deze website aanmelden. Wij hopen zo een mooi netwerk van buurtvriendeljike bedrijven op te zetten!

Buurtbedrijven zijn onmisbaar voor een project als Be Your Neighbour. Het idee van Be Your Neighbour is immers om alles wat in een buurt leeft en bijdraagt tot een betere kwaliteit van leven, te verzamelen en weer zonder omwegen te delen. Dat stimuleert mensen weer om te komen met hun mooie idee of wens. Maar met vrijwillig enthousiasme alleen, kan een buurtgroep geen krantje uitgeven dat ieder huishouden in de buurt of gemeente bereikt. Wél met de bijdragen van Vriendenbedrijven. Zo kan een project ook onafhankelijk blijven van subsidies.

Soms is een buurt zo klein of zo goed op elkaar afgestemd dat een krantje niet eens (meer) nodig is. Laat ons weten hoe u dat aanpakt!

Mijn buurt

 

 

Vraag antwoord

 Welke bedrijven zijn er in mijn buurt

Vrijwilligers

Koop in je buurtwinkel!

Snel contact met bedrijven

Jouw bedrijf onmisbaar voor het sociale leven, de plaatselijke economie