Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief mei 2019

Be Your Neighbour op “Dag van het Park “ Winschoten
Zondag 26 mei aanstaande, van 13.00 tot 17.00 uur, staat het Stadspark in Winschoten weer volledig in het teken van de Dag van het Park. Vele verenigingen uit het Oldambt zullen zich aan de bezoekers presenteren. Het publiek wordt door de deelnemers meegenomen in een wereld vol activiteiten, demonstraties, workshops, dansoptredens en nog veel meer. Toegang en deelname aan de activiteiten is volledig gratis!

Startsein: Voor Be your Neighbour luidt deze dag het werkelijke startsein in om ons bekend te maken. We hebben eindelijk voldoende vrijwilligers om in elk geval in de gemeente Oldambt vorm aan dit project te geven. Be your neighbour staat er dan met een kraam van BYN Oldambt. Natuurlijk delen we dan flyers uit en staat de BYN brievenbus klaar voor evt. aanmeldingen. Klaas, de initiator van een pyramideproject, presenteert er zijn project. Tot slot hebben we acties rond het thema: Internet. Naast een enquete over dit onderwerp, is er een ludieke actie bedacht, die wij niet kunnen verklappen omdat de doorgang ervan, afhangt van het aantal vrijwilligers die wij voor deze dag bij elkaar gaan krijgen.

Internet is op de Dag van het Park ons thema. Want dat is nou juist waar we erg tegenaan lopen Al is BYN Oldambt reeds in volle gang, op het internet merk je er maar weinig van. Door drukke bezigheden en weinig vrijwillige hulp is er nauwelijks tijd om onze internet uitingen goed up to date te houden. We hebben er dus voor gekozen onze spaarzame tijd vooral in de praktijk in te zetten en ons niet te laten verleiden om op het internet met gelikte presentaties en posts te komen. Het is dus aan onze likers en groepsleden om mooie projecten en initiatieven te delen en daarmee ons bestaansrecht op het internet te bepalen!

Een hartelijke groet van Miranda, Klaas, Siea, Lisa en Mona!

Gepubliceerd op:

Wellicht vindt u dit ook interessant:

Afsluiting training eerste groep moeders

Vrai Monde Afgelopen week is de opleiding voor de eerste groep moeders afgerond. In een paar maanden tijd hebben de moeders leren meten, patronen l…
Lees het hele bericht