Initiatieven: Wat doen wij met uw aanmelding:

Wij vermelden uw aanmelding op deze website én vragen u om het in uw buurt te vermelden in een huis aan huis uitgave. Het kan een krantje zijn, een simpel A4-tje of zelfs mond op mond. Als het een hulpvraag betreft, wordt het ook gecommuniceerd met bestaande door de gemeente ingestelde steunpunten sociaal werk en vrijwilligerswerk,en eventueel gekoppeld aan bestaande projecten. Hierom is het belangrijk dat er niet alleen initiatieven gemeld worden, maar er ook spontaan buurtgroepen ontstaan die voor de communicatie in hun buurt zorgdragen. Veel groepen zijn al werkzaam. Wij vragen ze om zich te melden met hun buurt.

(lees onderaan de pagina verder)

 

Vind mijn buurt >

Wat doet Be Your Neighbour

Vraag antwoord

Wij melden uw initiatief hier

Vrijwilligers

Zodat meer mensen op ideeën komen

Snel contact met bedrijven

En er spontaan nieuwe buurtgroepen ontstaan

Ook uw initiatief, vereniging of bedrijf aanmelden in uw regio?

Wat gebeurt er met uw gegevens.

Uiteraard zijn contactgegevens van reeds bestaande projecten openbaar. Mensen moeten u immers kunnen vinden. Bij overige aanmeldingen, zoals nog te starten projecten of een vraag om hulp, wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. In eerste instantie worden uw gegevens door ons alleen gebruikt om u zelf te informeren over de voortgang van uw project. Dit gebeurt tot aan het moment dat er voldoende aanmeldingen van medestanders of vrijwilligers zijn en uw project van start kan gaan. Daarna is het immers nodig om uw gegevens te delen en verhuisd het naar “bestaande projecten”

Door het aanmelden van een initiatief of hulpvraag, geeft u uitdrukkelijk uw toestemming om uw gegevens te delen, op het moment dat het voor de voortgang van uw project nodig of gewenst is. Na de feitelijke start van een project stelt Be Your Neighbour zich niet meer aansprakelijk voor het verder delen van gegevens door initiatiefnemers en aanmelders op projecten. Om u desgewenst een eind op weg te helpen alsmede voor de veiligheid, worden alle nieuwe initiatieven ook gemeld bij de gemeentelijke instantie die verantwoordelijk is voor het sociaal werk. In de gemeente Oldambt is dat bijvoorbeeld het sociaal werk Oldambt en het steunpunt vrijwilligerswerk dat daar onderdeel van is. Wij vragen initiatiefnemers die hun buurt bij BYN aanmelden om dit ook te doen.