De definitieve website is een feit!

 

In Oldambt worden eerste folders verspreid en BYN brievenbussen geplaatst zodat ook mensen zonder internet ons kunnen bereiken. We hopen dat er zich veel initiatieven aanmelden en dat het zich als een lopend vuurtje zal verspreiden. Daarom vragen we om iedereen die het project een warm hart toedraagt, dit zoveel mogelijk verder te delen! Ook met vrienden  in andere plaatsen en andere landen!

Want "Be Your Neighbour" is een grensoverschrijdens project. Nu nog in het Nederlands en opgezet met een kleine groep en weinig middelen is het tóch van de grond gekomen! We hopen dat er snel meer middelen beschikbaar zijn om het breed toegankelijk te maken en te houden.

Hard nodig want er heeft zich nu reeds een buurtgroep uit Kongo Kasayi  gemeld! Met kleine, vriendelijke en vooral haalbare en stap voor stap te volgen projecten. Ken je buurtgroepen in andere plaatsen en landen die ook hun kleine burgerinitiatieven willen delen, meldt ze op dit platvorm. De enige eisen die wij stellen is dat een project geen enkele bevolkingsgroep mag uitsluiten en volkomen transparant de voortgang van hun project bereid is te delen.

Gepubliceerd op:
Terug naar Nieuws