Alleenstaande ouders Oldambt gevraagd om elkaar te steunen.

Ben je pas verhuisd en ken je nog weinig mensen in de buurt? Ben je gescheiden of is je partner overleden?  Of ben je juist bewust alleenstaande ouder? Hoe dan ook, soms kom je als alleenstaande ouder niet toe aan een boel dingen die je graag zou willen doen. Dan kan je best eens wat ruggesteun gebruiken van iemand die in dezelfde situatie zit als jij?

Je kan ook best een alleenstaande ouder zijn die het prima redt en juist graag leuke of praktische oplossingen wil delen. Misschien loop je al een tijdje met ideeën rond om met andere ouders iets op te zetten.

Heb je zin om kennis te maken met andere alleenstaande ouders? Je komt er vast iemand tegen waar het mee klikt. Dan komt de rest vanzelf.

Deze vraag komt van een jonge pas verhuisde alleenstaande moeder die nog weinig mensen kent en geen familie in de buurt heeft. Ze mist vooral een stuk gezelligheid. Een andere moeder gaf een tijd geleden aan dat ze na de scheiding een ruggesteuntje had kunnen gebruiken in het uitzoeken van allerlei regeltjes en het regelen van de financiën. Met haar baby en peuter was dat heel lastig. Heb je ideeën over dit project en wil je meedoen? Of weet je misschien een bestaand project in de buurt waar alleenstaande ouders bij aan kunnen sluiten?  Meld je dan aan via mijnbuurt@beyourneighbour.nl, o.v.v. Alleenstaande ouders Oldambt  

Er zijn nog geen initiativen/bedrijven toegevoegd aan deze categorie.