Initiatief starten

BYN, VAN IEDEREEN, VOOR IEDEREEN

Heb je een goed idee voor de leefbaarheid in je buurt, of een hulpvraag en zoek je medestanders? Of heb je reeds iets in je buurt opgestart? Meld het ons zodat wij het verder kunnen delen. BYN Oldambt is een platform waar je anderen kunt vinden om met je mee te denken of waar je jezelf aan kunt melden om mee te doen met iets dat je aanspreekt. Jouw idee, praktische informatie over wat er in de buurt te vinden is en reeds gerealiseerde projecten, brengen we samen. Dit delen we weer via deze website én huis-aan-huis. Want lang niet iedereen heeft internet of kan ermee omgaan.

Wat doen wij met uw aanmelding:

Uw aanmelding wordt gecommuniceerd met sociaal werk Oldambt en steunpunt vrijwilligerswerk en zo mogelijk gekoppeld aan bestaande projecten. Is er wel een groepje bij elkaar maar zijn er geen faciliteiten genoeg om op te starten? Sociaal werk Oldambt kent de wegen en is daarvoor juist in het leven geroepen! Op deze manier komen vraag en aanbod sneller bij elkaar.

Wat gebeurt er met uw gegevens:

Uiteraard zijn contactgegevens van reeds bestaande projecten openbaar. Mensen moeten u immers kunnen vinden. Bij overige aanmeldingen, zoals nog te starten projecten of een vraag om hulp, wordt er zorgvuldig met uw gegevens omgegaan. In eerste instantie worden uw gegevens door ons alleen gebruikt om u zelf te informeren over de voortgang van uw project. Dit gebeurt tot aan het moment dat er voldoende aanmeldingen van medestanders of vrijwilligers zijn en uw project van start kan gaan. Daarna is het immers nodig om uw gegevens te delen. Door het aanmelden van een initiatief of hulpvraag, geeft u uitdrukkelijk uw toestemming om uw gegevens te delen, op het moment dat het voor de voortgang van uw project nodig of gewenst is. Na de feitelijke start van een project stelt Be Your Neighbour zich niet meer aansprakelijk voor het verder delen van gegevens door initiatiefnemers en aanmelders op projecten. Om u desgewenst een eind op weg te helpen alsmede voor de veiligheid, worden alle nieuwe initiatieven ook gemeld bij de gemeentelijke instantie die verantwoordelijk is voor het sociaal werk. In de gemeente Oldambt is dat het sociaal werk Oldambt en het steunpunt vrijwilligerswerk dat daar onderdeel van is.

* vereist veld